Faqe interneti


Mirë se erdhët

Qëllimi thelbësor i c`do biznesi është rritja e të ardhruave të saj, në këtë këndveshtrim përmblidhet dhe krijimi i një faqe interneti.
Kjo e fundit është një vegël që ka për synim t`ju sjellë sa më tepër klientë të jete e mundur.
Në qoftëse kërkoni dicka me tepër se një mbështetje tipike ,atëherë Nipa ju premton mbështetje të plotë që të mbulojnë kerkesat dhe nevojat tuaja.

Nipa merr persipër:

1) Projektimin dhe ndërtimin e një faqe interneti enkas për bisnesin tuaj
2) Blerjen e emrit të faqes tuaj si pshm (www.emrijuaj.com) dhe rinovimin e tij .
3) Mbajtjen e faqes në serverët tanë (europë & amerikë) duke ju dhënë mundësine të shihni statistikat e vizitorëve.
4) Reklamimin e faqes së internetit në motorrët më te fuqishëm për kërkim në internet si google.com , yahoo.com , msn.com , bing.com etj..

Kush jemi ne ?
Nipa u themelua në mars të 2006 nga zoti N.Papa, qëllimi ynë primar është projektimi, programimi, dhe ndërtimi i faqeve të internetit .
Njohja e perkryer me programet dhe profesionaliteti qe ne posidojmë , rekomandojnë në krijimin e faqeve të internetit me cilësi të lartë.
Me respekt për nevojat tuaja të kohes ju ofrojmë :
Cilesi të lartë , Cmime të arsyeshme , shpejtësi dhe informim te menjëhershëm.

Nëse interesoheni për faqe interneti kontaktoni ne nr e telefonit +30 6982270854 z. Niku
Tel fiks: 22510 25753 orar zyre!

Për më teper mund te vizitoni dhe faqen tonë të internetit! www.nipastudio.com

Disa nga punët tona!

www.northaegean.gr

www.ltlesvou.gr

www.anavissosnews.gr

www.studiesuk.net

www.klasik.gr

www.bice-inox.com

www.mercedesmiliotakis.gr

www.kalatzisport.gr

www.zafiriougold.com

www.runikos.gr

Celibashi & Associates www.pavllovski-celibashi.com

Official Hellenic modellers page – Club News www.helmo.gr

TinaBeauty www.tinabeauty.gr

www.serafim-petromianos.gr

www.everest-hair.com

www.epiplomarket.com

www.albnow.com

www.mitilini24.gr

MONOPOLY «shutter-services» www.photographer-greece.com

Orgesa Zaimi – Official Site www.orgesa-zaimi.com

www.studioflokas.gr

www.geragotelis.gr